جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
کد مطلب : 6023
جالب است ۰
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه به دنبال افزایش سود صندوق توسعه ملی با همکاری بخش خصوصی هستیم، گفت: صندوق توسعه ملی نمی تواند وارد بنگاهداری شود.
پیگیر افزایش سود صندوق توسعه ملی هستیم/نمی توان وارد بنگاهداری شد
به گزارش کارآفرينان نيوز مهدی غضنفری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره عدم اصلاح شیوه نامه اجرایی برنامه هفتم صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری ۱۸ میلیاردی در پروژه عظیم فشار افزایی میادین گازی پارس جنوبی و اینکه گفته شد صندوق به دنبال ورود به بنگاه داری است، افزود: در این زمینه یک سوء برداشت شده بود که می خواهیم از طریق آن خودمان سرمایه گذاری و بنگاهداری کنیم، در حالیکه بنگاه داری کاری تخصصی است و نمی توانیم وارد این بخش شویم.
وی خاطر نشان کرد: ما فقط به دنبال این هستیم که با همکاری بخش خصوصی به پروژه ها سرعت داده و سود صندوق را افزایش دهیم و امیدواریم این موضوع در آینده نزدیک حل شود و کار خود را آغاز کنیم.
غضنفری با بیان اینکه برای حل این سوء تفاهم درحال رایزنی و پیگیری هستیم، ادامه داد: ما درخواست تمدید شیوه نامه برای سه سال آینده را نیز کرده ایم و فعلا درحال بررسی این درخواست جهت پاسخ به ما هستند.
وی درباره اینکه آیا شما می خواهید به عنوان سرمایه گذار اصلی وارد میدان شده و خود راسا با همکاری بخش خصوصی، سرمایه گذاری کنید؟، گفت: چون سرمایه پایه بانک ها به لحاظ ارزی کم شده به همین دلیل نمی توانیم پروژه های بزرگ را با سرمایه بانک های عامل اجرا کنیم، به همین دلیل ما با شیوه نامه عاملیتی نیز می توانیم خیلی کارها را انجام دهیم و به نتیجه رسیدیم که نبود آن شیوه‌نامه نیز برای صندوق توسعه ملی نمی تواند خیلی دردسر درست کند.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی ادامه داد: اما متاسفانه در کشور ما وقتی یک تعدادی از مردم در حال هل دادن گاری به سمت جلو هستند، تعدادی دیگر در برابر آنها خواهان عدم حرکت گاری می شوند، ولی امیدواریم که مشکل صندوق توسعه ملی حل شود.
طرح فشارافزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی با هدف «جبران افت فشار»، «حفظ تولید حداکثری گاز»، «کاهش ناترازی گاز و بنزین» و «جلوگیری از مهاجرت گاز به قطر از این میدان مشترک»، اسفندماه گذشته با امضای قراردادهای مربوطه در حضور رئیس‌جمهوری و مدیران ارشد صنعت نفت وارد فاز عملیاتی شد.
ارزش این قراردادها حدود ۱۷ میلیارد دلار است، با اجرای این طرح افزون‌ بر حفظ امنیت انرژی کشور، زمینه اشتغال ۱۷ هزار نفر به‌صورت مستقیم و ۵۰ هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم فراهم می‌شود.
بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، میدان پارس جنوبی به هفت هاب فشارافزایی تقسیم می‌شود و برای هر هاب، حدود ۶۰ هزار تن سازه ساخته می‌شود. در مجموع، ۴۲۰ هزار تن سازه در این پروژه احداث می‌شود که ۷۰ درصد از ملزومات آن از داخل کشور تأمین می‌شود.
با امضای این قرارداد، صنعت نفت ایران وارد مرحله‌ای جدید از بهره‌برداری پایدار از بزرگ‌ترین میدان گازی جهان می‌شود که نقش مهمی در تأمین پایدار گاز و توسعه اقتصادی کشور خواهد داشت.


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdcc.iqea2bqx1la82.html
نام شما
آدرس ايميل شما