جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
کد مطلب : 9406
جالب است ۰
خطیب نمازجمعه تهران گفت: حضرت علی (ع)، زیست عفیفانه را ضامن تأمین خوشبختی بشر، هم در بُعد فردی و هم در بُعد خانوادگی می‌داند و از همه ما انتظار دارد این راه سعادت را که پیش روی ما قرار گرفته، جدی بگیریم.
حضرت علی(ع)، زیست عفیفانه را ضامن تأمین خوشبختی بشری می‌دانست
به گزارش کارآفرينان نيوز حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ در مصلای امام خمینی(ره) گفت: در یکی از زیباترین ماه‌های سال، ماه رجب، و در آستانه یکی از زیباترین شب‌ها و روزهای عالم، یعنی شب سیزدهم و روز سیزدهم این ماه، که مصادف با میلاد فرخنده مولایمان امیرالمؤمنین علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام است، قرار داریم.
وی افزود: شما در ماه رجب، این ماه نورانی، حضور دارید و این نماز جمعه ما یکی از جلوه‌های ناب بندگی حضرت حق است؛ توفیقی که در این ماه رجب و در آستانه میلاد امیرالمؤمنین نصیب همه ما شده است. خدای متعال را بر این نعمت سپاسگزاریم.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) دستانی پر از معجزه داشت، اما در میان همه معجزات آن پیامبر عزیز، دو معجزه برجستگی ویژه‌ای دارد. پیامبر ما به سوی مردم آمد، در حالی که در یک دست قرآن را داشت و در دست دیگر، علی را.
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه این دو، دو معجزه تکرار نشدنی‌اند، خاطرنشان کرد: قرآن، کتاب هدایت الهی است و دربرگیرنده همه آن چیزی است که پیامبران الهی در طول قرون و اعصار از سوی خدای متعال آورده‌اند. افزون بر این، باب تازه‌ای از حقایق الهی، معارف ربانی و اسرار سعادت و خوشبختی بشر تا روز قیامت در قرآن کریم به بشریت تقدیم شده است.
وی با بیان اینکه پیامبر فرمود اگر کسی می‌تواند مانند این قرآن بیاورد، بیاورد، گفت: درباره حضرت علی (ع) باید گفت که او نسخه‌ای فرید و تکرارنشدنی، جامع و منطبق بر حقیقت محمدی است؛ وجودی اقدسی که همه زیبایی‌ها و فضیلت‌های پیامبران و اولیای پیش از خود را دربر دارد. پیامبر به همه عالم اعلام می‌کند: آنچه همه خوبان دارند، تو علی جان، همه را یک‌جا داری.
خطیب نماز جمعه تهران بیان کرد: کار به جایی می‌رسد که حتی آنان که نه مسلمان‌اند و نه اهل کتاب، وقتی در برابر این عظمت و شکوه قرار می‌گیرند، می‌گویند: ای روزگار، آیا می‌شود تمام توان خود را یک بار دیگر جمع کنی و علیِ دیگری به بشریت هدیه دهی؟
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: پیامبر در دستگاه تربیتی خویش و به عنایت الهی، این معجزه بزرگ را به بشریت هدیه کرد. پیامبر فرمود: اگر من ساخته و پرداخته تربیت الهی هستم، علی علیه‌السلام تربیت‌شده من است.
وی اظهار کرد: در چنین شبی، آغوش کعبه این حقیقت بزرگ را در بر می‌گیرد تا امیرالمؤمنین، آن حقیقت عرشی و ماه عرش خداوند، در کسوت بشریت به عالم ما نازل شود.
خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: علی (ع) آمد تا حقیقت محمد (ص) شناخته شود، علی آمد تا در پی او، فاطمه زهرا (س) در عالم ما بدرخشد، علی آمد تا برای پیامبر، هم برادر باشد و هم وزیر، علی آمد تا قرآن بدون تفسیر نماند و قرآن بدون مجری نباشد، علی آمد تا در فضای لیله‌القدریِ وجود او و فاطمه زهرا، ستاره‌های درخشان امامت و ولایت، یعنی ائمه طاهرین علیهم‌السلام، یکی پس از دیگری در آسمان تیره عالم ما طلوع کنند و تا قیامت نورافشانی نمایند.
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری عنوان کرد: علی آمد تا نصاب همه فضیلت‌ها ارتقا یابد و شجاعت معنای تازه‌ای پیدا کند، علی آمد تا فتوت و جوانمردی رونق بگیرد، علی آمد تا بندگی حق تعالی به کمال ادا شود و دانش و علم نقاب از رخ بردارد، علی آمد تا خلوت مناجاتیان، از دعای کمیل و مناجات شعبانیه خالی نماند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) فرمودند: عفیفانه زندگی کنید، اهل عفت باشید و عفت را زره خود قرار دهید، اظهار کرد: اجتهاد، موتور محرک شما در مسیر هدف‌های بزرگ است و باید همه کارهای خود را در میدان حکمت، استوار، خردمندانه و حکیمانه انجام دهید.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: اگر مدتی است درباره «زیست عفیفانه» سخن گفته می‌شود، به این دلیل است که حضرت علی (ع)، زیست عفیفانه را ضامن تأمین خوشبختی بشر، هم در بُعد فردی و هم در بُعد خانوادگی می‌داند و از همه ما انتظار دارد این راه سعادت را که پیش روی ما قرار گرفته، جدی بگیریم.
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری گفت: انسان مؤمن هم باید خود عفیفانه زندگی کند و هم خانواده‌ای شکل دهد که سرشار از عفت باشد؛ خانواده‌ای که در آن، فرزندانی پاک‌دامن و عفیف تربیت می‌شوند.
وی بیان کرد: مؤمن وقتی در جامعه حضور پیدا می‌کند، اخلاق، رفتار و گفتارش پرچم مرام اوست. وقتی وارد عرصه اقتصاد می‌شود، عفیفانه زندگی می‌کند و کسبی پاک و عفیفانه دارد و اگر در عرصه سیاست قدم می‌گذارد، عفیفانه عمل می‌کند و اخلاق را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد.

انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdca.wnok49nyi5k14.html
نام شما
آدرس ايميل شما