سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
کد مطلب : 8499
جالب است ۰
سخنگوی قوه قضاییه گفت: امنیت پایدار ایران اسلامی، نه اجاره‌ای و نه اجازه‌ای است، بلکه امنیت این سرزمین مالکانه و مستقلانه و موجب افتخار و مباهات هر ایرانی است.
سخنگوی دستگاه قضا: امنیت ایران اسلامی اجاره‌ای و اجازه‌ای نیست
به گزارش کارآفرينان نيوز اصغر جهانگیر روز سه‌شنبه در سی‌وششمین نشست خبری قوه قضاییه که به صورت مشترک با عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار شد، افزود: امروز اقتدار و عزت ما در سایه قدرت مستقل و بومی است و یکی از مصادیق آن قدرت موشکی است که نه از جایی خریدند و نه کرایه شده، بلکه ساخته دست جوانان ایرانی است و دشمنان نمی‌خواهند این مهم برای دیگر کشورها الگو باشد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با قهرمانان ملی، اظهار کرد: جوانان در نگاه و منظومه فکری رهبر معظم انقلاب از جایگاه رفیع برخوردار هستند و به جرات می‌توان گفت معظم له به صورت همه‌جانبه حامی جوانان هستند. از این رو درخشش جوانان در عرصه‌های مختلف ورزشی و علمی نشان‌دهنده این است که می‌توان با استفاده از این ظرفیت آینده آبادی را بسازیم.
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به نقش‌آفرینی موثر جوانان برای دفاع از کشور در جنگ  ۱۲ روزه گفت: جوانان ما که غیورانه دیروز در مرزها بودند امروز در صحنه های علمی دشمن را به یک آتش‌بس تحمیلی وادار کنند.
جهانگیر اضافه کرد: امروز با همت جوانان در رشته‌های مختلف علمی و در حوزه‌های مختلف، ایران و ایرانی حرف برای گفتن دارد و می‌تواند دست برتر را در حوزه‌های دانشی داشته باشد.
جهانگیر همچنین ضمن گرامیداشت میلاد مسعود حضرت زینب سلام الله اسوه شجاعت، دیانت، افزود: به حق این روز به عنوان روز گرامیداشت مقام پرستار نام نهاده شده است و مدالی که برای پرستاران با عنوان اینکه پرستاری در جامعه اسلامی به عنوان فرشته رحمت شناخته می‌شود، برای پرستاران به یادگار مانده است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در بیان کلمات اهل مبالغه نیستند و پس از عنوان «فرشته رحمت» فرمودند که مبالغه نمی‌کنم، لذا پرستاران عزیز که در دوران دفاع مقدس یا در ایام همه‌گیری کرونا پا به پای پزشکان شاهد ایثارگری ها رشادت‌ها و شهادت‌های آنان بودیم جا دارد بیش از پیش قدردان زحمات آنها باشیم. 
مبارزه با مفاسد اقتصادی
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه به مقوله مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد و گفت: در هر نشست سخنگویی گوشه‌ای از اقدامات دادگستری های سراسر کشور گزارش می شود و در این رابطه امروز به عملکرد دادگستری تهران در رابطه با پدیده زشت کارچاق‌کنی اشاره می‌کنیم.
وی ادامه داد: در نیمه نخست امسال، ۲۷۱ فقره پرونده در دادسرای کارکنان دولت تشکیل شد که ۲۶۰ فقره آن منتهی به صدور قرار نهایی و ۳۳ پرونده منجر به محکومیت شده و مابقی نیز در جریان رسیدگی قرار دارد.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: در یک پرونده که دو متهم به اتهاماتی از جمله حمل سلاح، اخاذی، نگهداری گاز اشک‌آور و نگهداری مهر جعلی و فرمان رهبر معظم انقلاب و سران قوا دارد، یکی از آنها در اطراف سفارتخانه‌ای دستگیر شد که کارت‌های جعلی مدافع حرم و برگه‌های ماموریت سپاه را همراه داشت که این موضوع از طرف ضابطان و حفاظت اطلاعات قوه قضاییه مورد پیگیری قرار گرفت.
۱۱۵ محکوم امنیتی مشمول عفو اخیر قرار گرفتند
جهانگیر با اشاره به موافقت مقام معظم رهبری با عفو و تخفیف مجازات جمع زیادی از محکومان و زندانیان، گفت: این اقدام موجب «شور و شعف عمومی در بخش‌های مختلف جامعه» شده است. 
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به پرسش‌های مکرر خبرنگاران درباره تعداد مشمولان این عفو، توضیح داد که همان‌طور که در جلسات گذشته اعلام کردم، این عفو معیارمحور است و زمان‌بندی مشخصی دارد و تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت؛ از این‌رو آمار نهایی مشمولان عفو در پایان آذرماه اعلام می‌شود.
وی افزود: در جلسات پیشین نیز ابراز امیدواری کردیم که با بررسی‌های جدید، دامنه شمول عفو گسترش یابد تا افراد بیشتری از این رأفت اسلامی بهره‌مند شوند.
جهانگیر گفت: بر اساس آمار اولیه دریافتی، از میان محکومان امنیتی، تاکنون ۱۱۵ نفر در چارچوب معیارهای تعیین‌شده مشمول فرمان عفو مقام معظم رهبری قرار گرفته‌اند که جزئیات بیشتر آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
سی‌وششمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف به صورت مشترک با حضور اصغر جهانگیر و عباس مسجدی رییس سازمان پزشکی قانونی کشور امروز سه‌شنبه ۶ آبان برگزار شد.
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه به صورت زنده از طریق خبرگزاری جمهوری اسلامی به نشانی tv.irna.ir پخش می شود.

انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdcb.9bwurhba9iupr.html
نام شما
آدرس ايميل شما