چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
کد مطلب : 8123
جالب است ۰
۲۶۸ پروژه گردشگری از طریق ویدئو کنفرانس به صورت همزمان توسط وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افتتاح شد.
۲۶۸ پروژه گردشگری به صورت همزمان در کشور افتتاح شد
به گزارش کارآفرينان نيوز سید رضا صالحی امیری امروز چهارشنبه ۹ مهرماه طی مراسمی ۲۶۸ پروژه گردشگری را با سرمایه گذاری بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان و اشتغال مستقیم برای دو هزار و ۸۳۰ نفر از طریق ویدئو کنفرانس در عمارت ملوکانه تهران افتتاح کرد.
۲۳ هتل و هتل آپارتمان، ۹۸ اقامتگاه بوم‌گردی و سنتی، ۲۶ سفره‌خانه سنتی، ۱۲ مجتمع گردشگری و ۹۹ تاسیسات گردشگری از جمله پروژه هایی بود که امروز افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
۲۶۸ پروژه گردشگری به صورت همزمان در کشور افتتاح شد
در ابتدای این مراسم عمارت ملوکانه توسط انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افتتاح شد.
این عمارت در سال ۱۳۰۵ ساخته شده و صاحب آن ملک پرویز آزما بود که از این مکان با عنوان گیلان نو برای اسکان گیلانی ها استفاده می کرد. این ملک سال ۱۳۹۳ توسط خانواده عامری ها خریداری و با ۵۰ میلیارد تومان بازسازی شده است. این عمارت دارای ۲۰ اتاق و ۵۰ تخت است و به هتل سه ستاره با عنوان ملوکانه تبدیل شده است.
محمد احمدی وکیل این عمارت و دبیر اسبق شورای محله فردوسی گفت: از سال ۱۳۹۸ با یک مصوبه، خانه های تاریخی که واجد ارزش شناخته شده باشند می توانند کار تجاری انجام بدهند بدون اینکه به شهرداری عوارض بپردازند.

انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdcf.0dciw6dymgiaw.html
تگ ها
نام شما
آدرس ايميل شما