دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
کد مطلب : 6912
جالب است ۰
معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه باید تفاهم ملی در دانشگاه‌ها شکل بگیرد، گفت: علاوه بر شنیدن صداهای مختلف در دانشگاه و جامعه، باید رواداری و مدارا نسبت به این صداها نیز تقویت شود.
نیازمند تقویت رواداری در دانشگاه و جامعه هستیم
به گزارش کارآفرينان نيوز حمید شالچی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی درباره اهمیت همبستگی اجتماعی و ملی اظهار داشت: جنگ ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی و تجاوز به خاک کشورمان به پایان رسید و عوامل مختلفی باعث شد که کشور بتواند از این شرایط دشوار سرافراز بیرون بیاید، یکی از آنها همبستگی اجتماعی بود.
وی ادامه داد: ایرانیان نشان دادند که ملتی بزرگ و تحصیل‌کرده‌ و در مجموع انسان‌های فرهیخته‌ای هستند و طبعا در چنین جامعه‌ای تنوع آرا و عقاید وجود دارد.
معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: اشتباه محاسباتی اسرائیل این بود که گمان می‌کرد اختلافاتی که ملت ایران در درون خود دارند سبب می‌شود صفوف محکمی در مقابل تجاوز بیرونی شکل نگیرد. اما ملت فرهیخته ایران که چند هزار سال سابقه تمدنی دارند نشان دادند که مرز میان اختلافات داخلی و تجاوز بیرونی را به خوبی می‌دانند.
شالچی افزود: با وجود همه تنوعی که در میان مردم ایران به لحاظ فرهنگی، سیاسی و دیدگاه‌ها وجود دارد، ملت ایران بسیار استوار و البته مظلوم در مقابل تجاوز خارجی ایستادند.
وی با تاکید بر اینکه مجموعه دولت و وزارت علوم قدردان مردم هستند، تصریح کرد: مردم ایران با همه تفاوت‌ها و اختلاف‌نظرهایی که دارند کار بزرگی انجام دادند و این اقدامات نشان می‌دهد که کشور و نظام متعلق به همه مردم است.
معاون فرهنگی وزیر علوم اضافه کرد: از آنجا که این وزارتخانه یک جایگاه نخبگانی دارد و به لحاظ تنوعی که در درون جامعه است شاید بیش از هر جایی، اقدامات خاص در وزارت علوم، خود را در درون نظام دانشگاهی نشان می‌دهد.
شالچی ادامه داد: بخش‌های مختلف جامعه صداها و حرف‌هایی برای گفتن دارند؛ وزارت علوم در دانشگاه‌ها کمک خواهد کرد که این صداها و حرف‌ها مطرح و بحث شود و آحاد جامعه بتوانند در دانشگاه ایده‌های خود را مطرح کنند.
به گفته این مقام مسئول، تلاش برای ایجاد تفاهم دیگر اهدافی است که وزارت علوم به دنبال تحقق آن در دانشگاه‌هاست.
وی تصریح کرد: هر تلاشی که برای ایجاد تفاهم در دانشگاه و جامعه انجام شود در نهایت قدرت و انسجام ملی از دل این تفاهم بیرون می‌آید و اینجاست که شرایطی ایجاد می‌شود که نخبگان جامعه دانشگاهی حتی اگر در مقاطعی دچار بی‌مهری شده بودند هنگامی که نام بزرگ ایران و دفاع از تمامیت ارضی کشور مطرح می‌شود همه محکم پشت نام ایران می‌ایستند و باید بگویم ایران، نام بزرگی است که همه ما می‌توانیم زیر سایه آن قرار بگیریم.
شالچی اظهار داشت: اقدام وحشیانه‌ای که توسط رژیم اشغالگر قدس در این جنگ ۱۲ روزه و با هدف گرفتن دانشگاهیان انجام شد، هدف آنها در واقع جلوگیری از رشد و پیشرفت علمی ایران بود.
وی افزود: همه می‌دانیم که شاخه‌های مختلف علم به هم پیوسته است، این‌گونه نیست که تنها در یک شاخه پیشرفت کنیم، گاهی تا ده‌ها شاخه علمی دیگر به هم مرتبط هستند و دشمن دقیقا مجموعه حرکت علمی کشور را هدف گرفت ولی ایران سرزمین استعدادها، سرزمین دانش و هنر است و حتما راه را باز خواهیم کرد تا جوانان کشور بتوانند کار علمی خود را قوی‌تر از گذشته پیش ببرند.
معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: ایران از گذشته‌های دور و در مقاطع مختلفی، دانشمندان بزرگی را تقدیم بشریت کرده است اما این راه همواره پیموده شده است و اطمینان می‌دهم که جامعه دانشگاهی ایران با ده‌ها هزار محقق و استاد برجسته راه خود را ادامه می‌دهد و به اقتدار هر چه بیشتر علمی و بهبود کیفیت زندگی کشور کمک می‌کند.
شالچی یادآور شد: جامعه علمی کشور مصمم است با خدماتی که انجام می‌دهد کیفیت زندگی را در ایران بالا ببرد و جامعه علمی کشور آماده است تا در خدمت توسعه کشور قرار گیرد.
 بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.
در روز نخست حملات رژیم صیونیستی به تهران، چندین دانشمند هسته‌ای و استاد دانشگاه از جمله محمدمهدی طهرانچی، فریدون عباسی، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، عبدالحمید مینوچهر و مطلبی‌زاده به شهادت رسیدند و شماری از شهروندان نیز مجروح شدند.
سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، نیز از شهدای نظامی روز نخست این تهاجم ناجوانمردانه بودند.
ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد و بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdcj.vemfuqeh8sfzu.html
نام شما
آدرس ايميل شما