شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۸
کد مطلب : 5930
وزیرخارجه ایران برای میانجی‌گری میان دهلی و اسلام‌آباد اعلام آمادگی کرد

تاکید عراقچی بر اهمیت شکیبایی و خویشتنداری پاکستان و هند

جالب است ۰
سید عباس عراقچی در گفت و گو با محمد اسحاق‌دار معاون نخست‌ وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان از آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین دهلی و اسلام آباد خبر داد.
تاکید عراقچی بر اهمیت شکیبایی و خویشتنداری پاکستان و هند
به گزارش کارآفرينان نيوز به نقل از وزارت خارجه، اسحاق دار شامگاه جمعه با عراقچی تلفنی گفت وگو کرد و دو طرف در این تماس در مورد آخرین تحولات مرتبط با روابط دوجانبه این کشور با هند گفت گو و تبادل نظر کردند.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت شکیبایی و خویشتنداری پاکستان و هند تاکید کرد.
عراقچی با بیان مواضع کشورمان اهمیت خویشتنداری و شکیبایی هر دو طرف را (هند و پاکستان) برای مدیریت بحران یادآور شد.
وی با تاکید بر مناسبات حسنه جمهوری اسلامی ایران با هر دو کشور پاکستان و هندوستان، آمادگی ایران را برای به‌کارگیری مساعی جمیله برای کمک به کاهش تنش و تقویت ثبات در منطقه اعلام کرد.
در این گفت و گو وزیر امور خارجه پاکستان توضیحاتی پیرامون تحولات روزهای اخیر بین این کشور و هندوستان ارائه و از رویکرد سازنده و مسئولانه ایران در قبال تنش‌های ایجاد شده بین دو کشور هند و پاکستان تقدیر کرد.


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdci.pawct1a3ubc2t.html
نام شما
آدرس ايميل شما