دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
کد مطلب : 10232
جالب است ۰
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های سواری کرایه بین شهری کشور گفت: تقاضای سفر با سواری کرایه کاهش یافته و بازار کساد شده است، به همین منظور از وزارت راه و شهرداری‌ها درخواست داریم در این شرایط هوای ما را نیز داشته باشند.
کاهش تقاضای سفر با سواری‌های کرایه/ نرخ‌ها ثابت است
به گزارش کارآفرينان نيوز رحمت الله حاجی محمدعلی اظهار کرد: تقاضای سفر در یکی - دو روز آغاز جنگ زیاد بود ولی در حال حاضر کم شده و شرایط عادی است و بازار کساد شده است.
وی افزود: از طرفی تعداد ماشین‌ها نیز کم شده است، زیرا ماشین‌ها از شهرستان‌ها کمتر به تهران می‌آیند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های سواری کرایه بین شهری تصریح کرد: نرخ‌ها نیز نرخ یک ماه پیش است و هیچ افزایشی قیمتی از هفته گذشته و با شروع جنگ اتفاق نیفتاده است.
وی اضافه کرد: یک ماه قبل با نظارت شورای عالی ترابری ۲۵ درصد نرخ حمل و نقل مسافر برای اتوبوس، مینی بوس و سواری افزایش یافت و ما نیز همان نرخ را اعمال می‌کنیم.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های سواری کرایه بین شهری کشور بیان کرد: دو سری عوارض پرداخت می‌کنیم. پنج درصد عوارض به شهرداری و سه درصد نیز عوارض جاده به وزارت راه می دهیم. درخواست داریم شهرداری ها و وزارت راه در این ایام رعایت حال ما را داشته باشند،  زیرا هزینه شرکت‌ها بسیا بالاست، مسافر کم شده و پرداخت بدهی‌های قبلی نیز بسیار سخت است.

انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdchiinz.23nvxdftt2.html
تگ ها
نام شما
آدرس ايميل شما