کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

فرمانده سپاه قم:

رویداد قم پلاس خدمتی به جوانان است

29 بهمن 1404 ساعت 11:17

فرمانده سپاه قم ضمن قدردانی از سازمان فناوری و ارتباطات شهرداری قم در برگزاری رویداد قم پلاس، گفت: رویداد قم پلاس خدمتی از سوی مسئولان شهری برای جوانان است.


به گزارش کارآفرينان نيوز سردار فتح‌الله جمیری در حاشیه بازدید از رویداد تولید محتوای دیجیتال قم پلاس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اظهار داشت: در ابتدا باید از شهرداری قم بابت ایجاد چنین رویداد و فضایی تشکر کنم.
وی ادامه داد: رویداد تولید محتوای قم پلاس امکانی را ایجاد کرده است که جوانان و نوجوان بتواند در حوزه‌هایی مختلف فضای مجازی توانمندی‌های خودشان را نشان دهند.
فرمانده سپاه قم تأکید کرد: برای من خیلی زیبا بود که در حوزه‌های مختلف الحمدلله جوانان ما هم رشد کردند و یکی از چیزهای مهمی که توی این مجموعه و این رویداد می‌توان دید این است که مسئولان عزیز ما و دست‌اندرکاران شهری ما و مجموعه‌های مختلف هم پای‌کار جوانان هستند و ان شاالله یک زمینه‌های مختلفی را باز می‌کنند تا جوانان ما بتوانند قابلیت‌ها و توانمندی‌های خودشان را نشان دهند.


انتهای خبر/


کد مطلب: 9996

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/9996/رویداد-قم-پلاس-خدمتی-جوانان

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/