کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر۱۴۰۴

28 بهمن 1404 ساعت 23:37

معاون اول رئیس جمهور در تمجید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری جشنواره‌های فجر ۱۴۰۴ نوشت: «حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی با تاکید بر وحدت و وفاق، پیام قاطع هنرمندان آگاه و مخاطبان شریف این دوره از جشنواره‌های فجر بوده است.»


به گزارش کارآفرينان نيوز از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا عارف، معاون اول رییس‌جمهور در نامه‌ خود خطاب به سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آورده است: ارزش‌آفرینی فرهنگ و هنر در توسعه اجتماعی، اعتلای حکمرانی مطلوب و نشاط عمومی از مقاصد عالیه دولت جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌گردد که جشنواره‌های فرهنگی هنری و سینمایی فجر تصدیق این مهم است.
وی ادامه داد: برگزاری موفق این دوره از جشنواره‌های فرهنگی - هنری و سینمایی فجر در شرایط دشواری که دشمن با زمینه‌سازی ظالمانه موجب نفاق و نفرت‌پراکنی و امنیت‌زدایی در جامعه گردید قابل ستایش است. حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی با تأکید بر وحدت و وفاق، پیام قاطع هنرمندان آگاه و مخاطبان شریف این دوره از جشنواره‌های فجر بوده است که با تدبیر و تجربه مغتنم حضرت‌عالی، معاونین محترم و تلاش صادقانه دبیران ارجمند، به نمایش گذارده شد و به مثابه نمادی از ایران‌دوستی و دیانت و به نشانه زمان‌آگاهی همه دست‌اندرکاران ماندگار شد.
عارف در این نامه آورده است که می‌کوشیم این دستاورد عظیم، به‌عنوان میراث مشترک مردم، مسئولان و هنرمندان فخر جشن‌های پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران باقی بماند و در هموارسازی پیدایش تمدن نوین ایرانی اسلامی ایفای نقش کند.
معاون اول رئیس جمهور نوشت: امیدوارم به مرهم فرهنگ و هنر و مشارکت مسئولانه هنرمندان گرانقدر و دست‌اندرکاران ارجمند این رویداد، شاهد نشاط اجتماعی بیش از پیش باشیم.

انتهای خبر/


کد مطلب: 9947

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/9947/تمجید-عارف-وزارت-فرهنگ-برگزاری-جشنواره-های-فجر۱۴۰۴

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/