پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ارزش دلار خیلی هم پایین نیامده، ارزش دلار بدترین افت ارزش روزانه خود در ۹ ماه گذشته را تجربه کرد.

واکنش منفی دلار به اظهارات ترامپ
8 بهمن 1404 ساعت 10:18
پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ارزش دلار خیلی هم پایین نیامده، ارزش دلار بدترین افت ارزش روزانه خود در ۹ ماه گذشته را تجربه کرد.
به گزارش کارآفرينان نيوزبه نقل از CNBC، در معاملات شب گذشته بازار جهانی ارز، و پس از ابراز خوش بینی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از عملکرد دلار، ارزش دلار ۱.۳ درصد کاهش یافت و بدترین افت روزانه خود در ۹ ماه گذشته را تجربه کرد.
در حالی شاهد منفی شدن ارزش دلار هستیم که ترامپ اخیرا در سفر به آیوا در اظهاراتی مثبت گفته بود که ارزش دلار خیلی هم پایین نیامده است.
به طور کلی ارزش دلار طی سال گذشته بیش از ۱۰ درصد کاهش یافته و ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا با پایین آمدن ارزش دلار مشکلی ندارد، گفت: فکر میکنم خیلی هم خوب است.
وی برای توجیه کاهش ارزش دلار، چین و ژاپن را مثال زد و گفت که این کشورها همواره در حال پایین آوردن ارزش پول ملی خود هستند و با این شرایط رقابت با آنها سخت شده بود.
در حال حاضر شاخص ارزش دلار در برابر دیگر ارزها به پایینترین سطح خود در چهار سال گذشته رسیده است.
انتهای خبر/
کد مطلب: 9673