کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

حرکت آهسته بورس به سمت بالا | قهر سرمایه گذاران با صندوق های درآمد ثابت

25 آبان 1404 ساعت 10:59

در ابتدای امروز ۱۲۶ صف خرید در برابر تنها ۴۱ صف فروش ثبت شده است. چنین ترکیبی معمولا نشانه ای از امیدواری معامله گران نسبت به ادامه روند است.


به گزارش کارآفرينان نيوز معاملات امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ در حالی تا ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه دنبال شده که شاخص های اصلی بازار سهام با نوسان مثبت همراه بوده اند و نشانه هایی از تقویت تقاضا در بسیاری از نمادهای بزرگ و متوسط دیده می شود. بر اساس آمار موجود، شاخص کل بورس با رشد ۷۲۹۴ واحدی معادل ۲۳ صدم درصد در سطح سه میلیون و ۱۱۲ هزار و ۸۱۹ واحد قرار گرفته و شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۳۱۰۳ واحدی به عدد ۹۱۰ هزار و ۴۳۱ واحد رسیده است. عملکرد مثبت هر دو شاخص نشان می دهد جریان نقدینگی در شروع هفته بیشتر به سمت سهام رفته و فشار عرضه نسبت به روزهای گذشته کاهش پیدا کرده است.

ورود پول کم حجم به بورس

بررسی رفتار معامله گران نشان می دهد قدرت خرید حقیقی ها امروز در مقایسه با فروشندگان بالاتر بوده و نسبت قدرت خرید به فروش عدد ۱.۰۴ را ثبت کرده است. میانگین سرانه خرید حقیقی ها ۴۹.۹ میلیون تومان و سرانه فروش ۴۸.۱ میلیون تومان گزارش شده است که بیانگر برتری نسبی سمت تقاضا است. این موضوع همراه با ورود ۸۹ میلیارد تومان پول حقیقی به سهام نشان می دهد فضای کنونی بازار با احتیاط مثبت همراه است و بخشی از سرمایه ها در حال بازگشت به معاملاتی با ریسک متوسط هستند. ارزش معاملات خرد نیز با رقم سه هزار و ۳۱۴ میلیارد تومان وضعیت نسبتا مناسبی را ثبت کرده و حجم معاملات ۷.۶ میلیارد سهم و حق تقدم بوده است.

 صندوق های درآمد ثابت، همچنان مغضوب سرمایه گذاران

در بخش صندوق های درآمد ثابت، خروج ۷۲۴ میلیارد تومان پول حقیقی مشاهده شده است. خروج سرمایه از صندوق های کم ریسک معمولا یکی از سیگنال های اولیه چرخش نقدینگی به سمت بازار سهام و البته بازارهای موازی محسوب می شود و در معاملات امروز نیز همین روند قابل مشاهده است. این تغییر جهت نشان می دهد انتظار بخشی از معامله گران نسبت به آینده کوتاه مدت بازار اندکی مثبت تر شده و ترجیح می دهند بخشی از دارایی خود را از سپرده گذاری های کم بازده فاصله دهند. نکته مهم اینجاست که بیش از یک ماه است صندوق های درآمد ثابت شاهد خروج پول حقیقی ها هستند و طی این مدت رقم سنگینی از این صندوق ها خارج شده است.

سبز بودن بیشتر نمادها و وضعیت صف ها

از میان نمادهای بورسی و فرابورسی، ۵۱۲ نماد در محدوده مثبت و ۲۷۲ نماد در محدوده منفی قرار دارند؛ موضوعی که از غلبه فضای مثبت بر کلیت بازار حکایت دارد. وضعیت صف های معاملاتی نیز همین پیام را تایید می کند. در ابتدای امروز ۱۲۶ صف خرید در برابر تنها ۴۱ صف فروش ثبت شده است. چنین ترکیبی معمولا نشانه ای از امیدواری معامله گران نسبت به ادامه روند است و نشان می دهد عرضه های سنگین و نگرانی های روزهای قبل تا حدودی تعدیل شده است.

برتری ارزش سفارش های خرید نسبت به فروش

ارزش سفارش های خرید با رقم ۱۹۳۵ میلیارد تومان تقریبا سه برابر سفارش های فروش به ارزش ۶۳۰ میلیارد تومان بوده است. این نسبت نشان می دهد تمایل معامله گران به شروع موقعیت های خرید از ساعات ابتدایی بیشتر بوده و انتظار رشد قیمتی در برخی صنایع تقویت شده است. هماهنگی میان سفارش ها، صف های خرید و خروج نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت تصویری از بازگشت تدریجی اعتماد کوتاه مدت به بازار ارائه می دهد.

انتهای خبر/


کد مطلب: 8779

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/8779/حرکت-آهسته-بورس-سمت-بالا-قهر-سرمایه-گذاران-صندوق-های-درآمد-ثابت

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/