به گزارش کارآفرينان نيوز سعید ترکمان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی درباره صادرات صنعت پلیمر توضیح داد: طبق آمار گمرک، در چهار ماهه اول سال با وجود کاهش صادرات در برخی بخشها به دلیل بسته شدن مرزها، پلیمر جزو ۱۰ صنعتی که کاهش شدیدی داشتند، نبود و با وجود مشکلات پیش آمده، این صنعت با تمام توان، صادرات صنایع پاییندستی و تکمیلی را حفظ کردند که انتظار می رود در آمار ۶ ماهه صادرات خود را نشان دهد.
وی با بیان اینکه کاهش صادرات در برخی صنایع در چهار ماهه امسال به ۲۵ تا ۳۰ درصد رسید، بدون اشاره به میزان صادرات صورت گرفته در صنعت پلیمر اظهار داشت: کاهش صادرات این صنعت چشمگیر نبود و بیشتر ناشی از محدودیتهای مرزی در شرایط جنگ بود.
وی در عین حال اقدامات صورت گرفته برای جلوگیری از خامفروشی و مهار قاچاق سازمانیافته که برخی مواقع به نام صادرات محصولات ثبت میشد، را بر کاهش آمار مربوط به صادرات پلیمر موثر دانست.
ترکمان با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران پلاس از ۱۷ تا ۲۰ شهریور در تهران اظهار داشت: صنعت پلیمر در یک سال گذشته همچون دیگر صنایع کشور با شرایط پیچیدهای روبهرو بود که از تغییر دولت و کابینه و تغییر ریل سیاستگذاریهای کلان گرفته تا ناترازی انرژی و حتی وقوع جنگ ۱۲ روزه تحمیلی را در بر می گیرد.
اتحاد صنعتگران برای عبور از مشکلات
این فعال صنعت پلیمر با تاکید بر انسجام تشکلهای صنعتی برای دستیابی به اهداف یاد آورشد: در شرایط سخت، حلقه اتصال ما صنعتگران، اتحاد و کنار هم بودن است؛ وظیفه اصلی انجمن ملی و دیگر تشکلها در این دوره از نمایشگاه ایران پلاست، تقویت انسجام و تمرکز بر موضوعات دستیافتنی است. با توجه به تأکید رئیسجمهور بر نقشآفرینی بخش خصوصی، باید از تمام ظرفیتهای این بخش برای عبور از مشکلات بهره بگیریم.
ترکمان با اشاره به تاثیر جنگ بر حضور شرکتکنندگان خارجی تاکید کرد: تغییر در زمان برگزاری نمایشگاه به دلیل جنگ ۱۲ روزه سبب شد برخی شرکتها که بیشتر برای فروش کالا قصد شرکت در نمایشگاه را داشتند، انصراف دهند اما موضوع اساسی برای صنعت پلیمر ایران توسعه صادرات است نه صرف فروش داخلی.
نمایشگاه ایران پلاست از ۱۷ تا ۲۰ شهریور در محل نمایشگاه های دائمی بین المللی تهران برپا می شود و انجمن پلیمر و شرکت ملی پتروشیمی ایران متولیان اصلی برگزاری این نمایشگاه محسوب می شوند.
در شرایط سخت، حلقه اتصال ما صنعتگران، اتحاد و کنار هم بودن است و نمایشگاه ایران پلاست این فرصت را فراهم می کند.
انتهای خبر/