به گزارش کارآفرينان نيوز عبدالکریم حسینزاده در گفتوگو با خبرنگار کتاب درباره اقداماتی که دولت چهاردم برای دسترسپذیر کردن کتاب برای مردم در مناطق روستایی و محروم انجام داده است، توضیح داد: در این دوره دو رویکرد برای رساندن کتاب به دست مردم در مناطق روستایی و محروم داریم. نخست رساندن کتاب به شکل فیزیکی به کتابخانههای سیار است که برای آن برنامهریزی انجام میدهیم.
لزوم تقویت افرادی به شکل خودجوش به مناطق محروم کتاب میرسانند
معاون امور توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در توضیح دومین رویکرد برای رساندن کتاب به مناطق محروم بیان کرد: شاید مهمتر از رساندن کتاب کاغذی به مناطق محروم، در همه جای دنیا تاسیس مدارس هیبریدی، مدارس مجازی و ایجاد زیرساخت کتابخوانی در فضای مجازی است. اگر بتوانیم دسترسی مردم را به زیرساختهای اینترنت تقویت کنیم، همچنین در سامانهای که در معاونت داریم امکان دسترسی مردم به کتاب را مهیا کنیم، بهترین اقدام را انجام دادیم.
او با اشاره به اینکه در بسیاری کشورها، افراد به شکل خودجوش به مناطق محروم کتاب میرسانند، ادامه داد: اگر بتوانیم افرادی را که در استانهای مختلف به شکل خودجوش این کار را میکنند، از نظر مالی و دسترسی به زیرساختها از جمله خودرو و امکانات زیرساختی تقویت کنیم، دسترسی مردم مناطق محروم به کتاب را تسهیل کردهایم.
در وزارت ارتباطات دسترسی و کیفیت دسترسی به اینترنت را پالایش مجدد میکنیم
به گفته او ایجاد زیرساخت برای دسترسپذیر کردن کتاب در فضای مجازی برای مناطق محروم، کار سختی نیست و همه شرکتهای نوپا (Startup) در حوزه وظیفه اجتماعی خود موظف هستند این اقدامات را انجام دهند. میتوان با سرمایهگذاری روی فضای مجازی، دسترسی مردم را بیشتر کرد و این دیدگاه نیاز به سخت افزار ندارد.
معاون امور توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور با اشاره به سامانهای که این معاونت برای تسهیل دسترسی به کتاب در مناطق محروم طراحی کرده است، افزود: در این مسیر جلسات مشترکی با نهاد کتابخانههای عمومی برگزار کردیم تا بتوانیم این دیدگاه را ترویج و در وزارت ارتباطات دسترسی و کیفیت اینترنت را پالایش مجدد میکنیم.
انتهای خبر/