کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وزیر نیرو: ۷۸هزار مگاوات تقاضا برای برق تجدیدپذیر ثبت شده است

30 تير 1404 ساعت 12:29

وزیر نیرو در مراسم آغاز عملیات آبرسانی به میاندورود، با تاکید بر ضرورت تکمیل زیرساخت‌های آبی و تسهیل جذب سرمایه‌گذاری، از ظرفیت بالای پروژه‌های برق تجدیدپذیر و آمادگی دولت برای حمایت کامل از سرمایه‌گذاران خبر داد.


به گزارش کارآفرينان نيوز از ساری، کلنگ آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به شهرستان میاندورود صبح امروز با حضور عباس علی‌آبادی در ساری به زمین زده شد.این طرح به‌عنوان بخش تکمیلی طرح بزرگ آبرسانی به شهرستان‌های ساری و میاندورود از سد شهید رجایی قرار است آب آشامیدنی ساکنان شهرستان میاندورود را از مخزن سد شهید رجایی و زیرساخت‌های وابسته به آن تامین کند.عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، دوشنبه ۳۰ تیر در سفر کاری خود به استان مازندران، مجموعه‌ای از پروژه‌های کلان صنعت آب و برق را در چارچوب طرح ملی «ایران آباد» و با شعار «ایران با تو آبادتر است» افتتاح و کلنگ‌زنی کرد.در مراسم بهره‌برداری از مخزن ۲۰ هزارمترمکعبی آب آشامیدنی و آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به شهرستان میان‌رود، وزیر نیرو با تأکید بر لزوم تکمیل زیرساخت‌های آبی کشور، از سرمایه‌گذاران برای مشارکت در اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام دعوت کرد.عباس علی‌آبادی ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در استان مازندران، اظهار کرد: پروژه افتتاح‌شده امروز شامل احداث مخزن و خطوط انتقال آب به مراکز جمعیتی است. این طرح گام بلندی در ارتقای ظرفیت‌های آبرسانی منطقه و فراهم‌سازی زمینه توسعه خواهد بود.وی با اشاره به سیاست‌های دولت برای تسهیل سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های حیاتی کشور افزود: برای تحقق توسعه پایدار باید موانع را برداشت، مدیریت‌پذیر کرد و زیرساخت‌های فنی و اقتصادی را بهبود داد. در این دوره، فضای مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاران و تشکیل سرمایه فراهم شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه ۷۸ هزار مگاوات تقاضا برای تولید برق از منابع تجدیدپذیر ثبت شده، تصریح کرد: علاقه‌مندان زیادی برای اجرای این پروژه‌ها مراجعه کرده‌اند. البته در مواردی به دلیل عدم تطابق‌های زمانی و مکانی، برخی پروژه‌ها به تأخیر افتاده‌اند. اما ظرفیت خوبی برای اجرای تکمیلی این طرح‌ها وجود دارد و باید اکنون اقدام کنیم.علی‌آبادی با تأکید بر بهره‌گیری از همین مدل در استان‌های دیگر و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، گفت: ما آماده همکاری کامل با سرمایه‌گذاران هستیم و از تمام ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت آبی کشور استفاده خواهیم کرد.به گزارش فارس، از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این سفر می‌توان به بهره‌برداری از واحد ۳ گازی نیروگاه سیکل ترکیبی نکا با ظرفیت تولید ۱۸۳ مگاوات، افتتاح پروژه‌های صنعت برق در محل دیسپاچینگ برق منطقه‌ای استان، بهره‌برداری از مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب آشامیدنی در باغ کرمانی و آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به شهرستان میاندرود اشاره کرد.


انتهای خبر/


کد مطلب: 7120

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/7120/وزیر-نیرو-۷۸هزار-مگاوات-تقاضا-برق-تجدیدپذیر-ثبت-شده

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/