کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وام ۳۵۰ میلیونی شهرداری به رانندگان‌ تاکسی‌های برقی

17 تير 1404 ساعت 11:53

در پی توافق میان شهرداری تهران و دولت، روند واگذاری تاکسی‌های جدید با وام ۳۵۰ میلیون تومانی و بهره ۳ درصد آغاز شد.


به گزارش کارآفرينان نيوز مهدی پیرهادی رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران اعلام کرد: امام حسین علیه‌السلام حرارتی در قلوب مؤمنین قرار داد که هرگز خاموش نمی‌شود. خدا را شکر، امسال نیز مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا با شکوه‌تر و با نشاط معنوی بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برگزار شد که نشان‌دهنده جاری بودن درس‌های عاشورا در زندگی روزمره مردم است. این مراسم هر ساله برگزار می‌شود و رنگ و بوی خاصی به جامعه می‌بخشد.وی افزود: من در قالب تذکر، تنها خواستم مطلبی را در رابطه با بحث واگذاری تاکسی‌های جدید عرض کنم. با وجود شرایط خاص، حتی در بحبوحه موضوعات مهمی چون جنگ تحمیلی، این موضوع مغفول نمانده و اقدامات لازم در حال پیگیری است. از پنج‌شنبه و جمعه هفته گذشته، فرآیند واگذاری جدید آغاز شده و تاکسی‌ها با تسهیلات سه درصدی به متقاضیان تحویل داده می‌شود.پیرهادی گفت: این واگذاری در نتیجه تفاهم بین شهرداری تهران و دولت محترم از محل ماده ۱۲ در حال انجام است. همچنین شهرداری مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان وام را از طریق بانک شهر متوازن کرده و در واقع تاکسی‌ها با مبلغی کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان تحویل گرفته می‌شود. این طرح کلیدی دارای زمان‌بندی مشخصی است و قرار است ظرف مدت یک هفته، تاکسی‌ها به متقاضیان واگذار شوند.وی ادامه داد: پلیس راهور نیز همکاری لازم را داشته و قول مساعد داده است که پلاک‌گذاری در ظرف ۴۸ ساعت انجام شود تا این خودروها هرچه سریع‌تر وارد چرخه خدمت‌رسانی به مردم شوند. نکته قابل توجه این است که پس از ۵ سال، خودروهای فرسوده فعلی به‌صورت رایگان و از طریق شرکت متعهد، مجدداً تعویض خواهند شد.

پیرهادی گفت: در این مرحله، حدود ۷۰۰ نفر از طریق بانک عامل فراخوان شده‌اند و فرآیند واگذاری با پیگیری‌های جدی مسئولان به‌ویژه سرکار خانم مالکی، در حال انجام است. امیدواریم رانندگان تاکسی از این فرصت بهره لازم را برده و رضایت کافی را داشته باشند.
مهدی بختیاری‌زاده، سرپرست سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، در ادامه این جلسه‌ شورا، ضمن قدردانی از روحیه ایثارگرانه کارکنان، به تشریح آخرین اقدامات در خصوص برگزاری مزایده بهره‌برداری از میادین پرداخت.وی با اشاره به حضور چندین جانباز در بین کارکنان سازمان، گفت: واقعاً جای تقدیر دارد از همکارانی که بدون هیچ چشم‌داشتی، با تمام وجود پای کار انقلاب ایستاده‌اند. شاید کمتر کسی بداند که ما تنها سازمانی هستیم که دو یا سه جانباز در میدان آزادی داریم. حتی در بمباران فرودگاه، نگهبان ما آسیب دید و در بازار دیلمان نیز دو نفر دیگر از عزیزان در جریان حمله سپاه شهرری دچار آسیب شدند. کوچک‌ترین عضو سازمان ما نیز با وجود سختی‌ها، محکم ایستاده و از وظیفه‌اش کوتاه نیامده است. این روحیه قابل ستایش است.سرپرست سازمان در ادامه به موضوع برگزاری مزایده بهره‌برداری اشاره کرد و افزود: با توجه به زمان‌بندی قانونی، باید تا شهریور ماه مزایده بهره‌برداری از میادین برگزار شود. از آنجا که برگزاری کارشناسی مجدد مانند سال گذشته زمان‌بر است، ما تصمیم گرفتیم این بار زودتر لایحه را آماده و با قید فوریت آن را مطرح کنیم تا در زمان مقرر بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم.وی خاطرنشان کرد: در حال بررسی هستیم که آیا امسال نیز مانند سال قبل، کارشناسی مجدد انجام شود یا طبق رویه سنوات گذشته، درصدی از حق بهره‌برداری سال قبل ملاک قرار گیرد. هدف ما جلوگیری از تأخیر در فرایند قانونی و حفظ نظم در بهره‌برداری است.


انتهای خبر/


کد مطلب: 6933

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/6933/وام-۳۵۰-میلیونی-شهرداری-رانندگان-تاکسی-های-برقی

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/