دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، قدرت بازدارندگی افتخارآمیز ایران را حاصل توجه و ارج نهادن به علم و فناوری دانست.
به گزارش کارآفرينان نيوزمصطفی قانعی در گفت و گو با خبرنگار گروه علمی با اشاره به اتفاقات اخیر و حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به ایران و هدف قرار دادن جمعی از دانشمندان هسته ای، فرماندهان نظامی و مردم بی گناه کشورمان اظهار داشت: به وضوح وقایع اخیر نشان داد که رژیم غاصب صهیونیستی تمرکز خود را بر موضوع عدم توانمندی ایران در حوزه هسته ای قرار داده و دانشمندان این حوزه را برای جلوگیری از پیشرفت های علمی هدف قرار داده است.
وی افزود: در مجموع توانمندی علمی و فناوری کشورمان و این مساله که در حال حاضر چه علم و توانمندی و فناوری تراز قدرت را به نفع جمهوری اسلامی تغییر می دهد، مورد مخالفت دشمنان علیه کشورمان است.
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی گفت: دقیقا آنچه که باعث می شود تراز قدرت ایران در دنیا افزایش یافته و کشور قوی شود همانا کسب دانش و علوم روز دنیا و جهاد علمی است.
وی اظهار کرد: طبیعی است هنگامی که دشمن پیشرفت روز افزون دانشمندان ایرانی را در عرصه های مختلف علمی مشاهده می کند، تمام تلاش خود را برای مقابله با این روند به کار خواهد گرفت.
قانعی در ادامه با اشاره به اینکه، علوم روز همچون هوش مصنوعی، کوانتوم، زیست فناوری و میکروالکترونیک ابرروندهای آینده علمی دنیا محسوب می شوند و تراز قدرت کشورها را تغییر می دهند، به اساتید، متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان عرصه های مختلف علمی کشور توصیه کرد، با عملکرد جهادی خود در عرصه علم و فناوری این تراز را روز به روز ارتقا دهند.
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی افزود: این مهم باعث می شود که دشمنان ایران نتوانند هوس کنند که به کشور عزیزمان چشم طمع داشته باشند و مورد هجوم قرار دهند.
وی بیان کرد: اگر امروز مشاهده می کنید که دشمنان این آب و خاک نگران پاسخ جمهوری اسلامی ایران هستند، در واقع این قدرت ما نشات گرفته و حاصل استفاده از ترکیب علم، فناوری، خودباوری و خوداتکایی است.
قانعی تاکید کرد: ملت ایران باید بدانند که کاربرد فناوری هسته ای تنها برای ساخت سلاح و یا صرفا تولید برق نیست، بلکه این علم در تولید دانش در سایر عرصه ها از جمله ساخت دارو به ویژه برای بیماران سرطانی و همچنین تسریع رشد فناوری و مهندسی دارای کاربرد اثرگذار و ارزنده ای است.
وی با یادآوری سال های دفاع مقدس گفت: در ابتدای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران ما شاهد بودیم که ایران بیشتر با موج انسانی و جانفشانی جوانان مخلص خود توانست مقابل دشمن بایستد و دشمن را عقب براند اما امروز به طور حتم نقش فناوری و پیشرفت های تکنولوژیکی در نبرد با دشمنان بسیار تعیین کننده است.
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی در ادامه با بیان اینکه، در نقشه و برنامه هفتم پیشرفت علوم موثر بر پیشرفت در حوزه های مختلف به طور دقیق مشخص شده است، تاکید کرد: مسئولان نیز باید از اساتید دانشگاهی و پژوهشگران به شکلی حمایت کنند که آنها تراز قدرت جمهوری اسلامی را به حد بازدارندگی برسانند.
وی با تاکید بر اینکه، قدرت بازدارندگی افتخار آمیز امروز ایران در حوزه نظامی، حاصل توجه به علم و فناوری است، گفت:به طور حتم هم اکنون در دنیا، قدرت علم و فناوری است که تعیین کننده جایگاه کشورها است لذا نخبگان و استعدادهای برتر باید به این مساله فکر کنند که در حال حاضر وضعیت دنیا به چه شکلی است و ما اگر بخواهیم یک گام جلوتر از آنها باشیم باید چه میزان تلاش کنیم.
قانعی معتقد است: آنچه که تراز قدرت کشورها را خلق می کند، حوزه های علم و فناوری است و نخبگان ما در این عرصه نه صرفا تقلیدی و کپی کردن فناوری خارجی بلکه باید همواره مبدع و یک گام نیز جلوتر باشند.
وی همچنین اظهار کرد: نام آوری و پیشرفت علمی و فناوری امروز ایران به طور حتم مدیون جانفشانی و تلاش های همه شهدای گرانقدر این سرزمین بخصوص شهدای عرصه علمی کشور است و همه ما باید تلاش کنیم که دین خودمان را به دانشمندان شهید ادا کنیم.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و انشاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک دهها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد.
مرحله دوم این عملیات نیز روز شنبه اجرا شد که گزارشهای میدانی، تصاویرماهوارهای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر دهها موشک به اهداف راهبردی است.
رژیم تروریست صهیونیستی بعد ازظهر یکشنبه ۲۵ خرداد با تشدید حملات وحشیانه خود، نقاطی از تهران را مورد هدف قرار داد. محدوده بزرگراه همت، محدودههای میدان ولیعصر، منطقه نیاوران، و خیابان سهرودی از جمله مناطقی هستند که بعد از ظهر یکشنبه مورد هدف تهاجم قرار گرفتند.
در موج هشتم عملیات وعده صادق ۳ ، روز دوشنبه سامانه های فرماندهی و کنترل رژیم سفاک صهیونی، با بکارگیری روش های نوین و با بهره گیری از قابلیت های اطلاعاتی - تجهیزاتیِ تقویت شده، سامانه های دفاعی چند لایه دشمن، دچار اختلال شد، طوریکه سامانه های پدافندی این رژیم همدیگر را هدف قرار دادند.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه تاکید کرد: دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیروهای مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از هدف قراردادن مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونی موسوم به «آمان» و مرکز طراحی عملیات ترور و شرارتهای رژیم صهیونیستی (موساد) خبر داد.