کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

قیمت نفت صعودی شد / آیا قیمت نفت به این عدد عجیب می‌رسد؟

8 فروردين 1405 ساعت 12:59

قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی افزایش یافت و به رشد هفتگی رسید که نشان‌دهنده تردید در مورد چشم‌انداز آتش‌بس در جنگ تحمیلی علیه ایران است.


به گزارش کارآفرينان نيوز قیمت نفت برنت از ۲۷ فوریه (هشتم اسفند)، یک روز قبل از تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران، ۵۳ درصد افزایش یافته، در حالی که نفت خام آمریکا از آن زمان ۴۵ درصد افزایش قیمت یافته است. بر مبنای هفتگی، نفت برنت حدود ۰.۳ درصد افزایش یافت، در حالی که نفت خام آمریکا بیش از یک درصد افزایش یافت.
الکس هودز، تحلیلگر شرکت «استون‌ایکس» گفت: «سرمایه‌گذاران همچنان به جای تیترهای خبری، بر طول عمر جنگ متمرکز هستند و هرگونه مختل ماندن طولانی مدت تنگه هرمز یا آسیب به زیرساخت‌ها، ریسک قابل توجهی را در قیمت‌ها ایجاد می‌کند.»
تحلیلگران گروه مک‌کواری گفتند که اگر جنگ به زودی فروکش کند، اما همچنان بالاتر از سطح قبل از درگیری باقی بماند، قیمت نفت به سرعت کاهش خواهد یافت. با این حال، آنها افزودند که اگر جنگ تا پایان ژوئن ادامه یابد، قیمت‌ها می‌تواند به ۲۰۰ دلار افزایش یابد.
 در جای دیگر، تولیدکنندگان نفت روسیه به خریداران هشدار داده‌اند که پس از حملات اوکراین به زیرساخت‌های انرژی روسیه، ممکن است برای صادرات نفت از بنادر اصلی دریای بالتیک وضعیت فورس ماژور اعلام کنند.

انتهای خبر/


کد مطلب: 10349

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/10349/قیمت-نفت-صعودی-آیا-این-عدد-عجیب-می-رسد

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/